Παλιότερες αφίσες και προσκλήσεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Είσοδος Μελών

2 Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Ρόδου

Ευχή της Διευθύντριας του σχολείου

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Αγαπητά μου παιδιά

Χρόνια τώρα έχετε συνηθίσει να μας εκπλήσσετε ευχάριστα. Η χρονιά που διανύουμε ήταν γεμάτη εκπλήξεις από τις προσπάθειές σας. Η δημιουργία ιστοσελίδας είναι ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη .Το σχολείο μας έχει παράδοση στην έκδοση Περιοδικών και εφημερίδων. Σήμερα λοιπόν συνεχίζουμε την προσπάθεια αυτή και ηλεκτρονικά.

Ως Διευθύντρια του Σχολείου σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία σας αυτή και πιστεύω ότι θα στεφθεί με επιτυχία. Πιστεύω στις δυνάμεις σας ,στην υπομονή και επιμονή σας. Έχετε αποδείξει ότι όταν βάλετε στόχους , τους πραγματοποιείτε.

Από σήμερα όλα τα παιδιά ,οι γονείς ,οι φίλοι μας και όλοι που ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά μέσα ,θα μπορούν να μας διαβάζουν και να παρακολουθούν τις προσπάθειές μας, για καλύτερη παιδεία, για καλύτερη ζωή. Θα μπορούμε να έρθουμε σε επαφή και με άλλα σχολεία ,να ανταλλάξουμε ιδέες ,να πάρουμε και να δώσουμε γνώσεις και το σχολείο μας να είναι ανάμεσα στα σχολεία που πρωτοπορούν.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς που επικροτούν και γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια αυτή .

Η Διευθύντρια του 2ου Πειραματικού Σχολείου


Μαντικού Σταματία - Τίνα

 

Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Η ώρα της γηςΜερικές ημέρες απομένουν μέχρι την Ώρα της Γης 2011 και ο χρόνος μετράει ήδη αντίστροφα για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα σβήσουμε τα φώτα για μία ώρα, πρωταγωνιστώντας για ακόμα μια φορά στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Φέτος όμως, το Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20:30, έρχεται η στιγμή να ξεπεράσουμε τη μία ώρα, να ξεπεράσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό! Το μήνυμα της Ώρας της Γης 2011 είναι ένα μήνυμα προσωπικής δέσμευσης για τον καθένα από εμάς. Μίας δέσμευσης που δεν περιορίζεται σε 60 λεπτά αλλά θα διατρέχει την καθημερινότητά μας και θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη προστασία του πλανήτη.

Περισσότερα: Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας!

 

Εκπαιδευτική εκδρομή της Β' τάξης στο Φυτώριο της Περιφέρειας

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 η Β' τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε το θερμοκήπιο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, το εκτροφείο Πέρδικας και Φασιανων του Κυνηγητικού Συλλόγου Ρόδου και το εργοστάσιο της οινοποιείας ΚΑΙΡ. Παρακολουθήστε μέρος της εκδρομής που βιντεοσκοπήθηκε...

Θερμοκήπιο Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

 

 

Περισσότερα: Εκπαιδευτική εκδρομή της Β' τάξης στο Φυτώριο της Περιφέρειας